Today and tonight

Jag tror att jag fått igenom en ändring på Lösnummer. För några veckor frågade jag nämligen webbredaktören varför vi inte recenserar film på sommaren då det är högsäsong för många storfilmer. Han skulle prata med Emma om det och idag fick jag veta att de gärna fortsatte och vill ha recensioner även under sommaren. Lite stolt tjej sådär. Jag hoppas jag får fortsätta recensera. Som sagt, det är många storfilmer, som jag vill se, som kommer och det vore ju inte helt fel om jag kunde recensera några av dom. Har mailat igen så vi får se.

I övrigt funderar jag på att bosätta mig i en husbil. De är väl typ extremt dyra, men tänk vad bra det skulle vara. Då kan man bo vart man vill. Och när man ska på konserter i Stockholm och liknande behöver man aldrig tänka på att det blir för sent med buss och liknande hem för då kan man alltid sova kvar, fast man är hemma. Då är man hemma överallt. Hur bra? Och så kanske man helt plötsligt vill flytta till ett annat land för en stund. Ja, bara att åka. Huset tar jag med. Helt klart något att fundera på!

Så roliga tankar har jag idag. Nu ska återgå till manuset som jag ska ge feedback till. Blev bara cirka 10 sidor lästa igår så jag har ju lite att ta igen nu. Hoppas ni har en bra dag och njuter av Valborg om det nu är något ni brukar fira.

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0