Runnin out of air

Men oj vad duktig jag har varit på att blogga på senaste tiden då. Not. Orkar inte dra igenom en massa. Vi blickar framåt istället. Under dagen har jag suttit och läst treatment inför onsdagens manusverkstad. Fått ner lite feedback också så då slipper jag tänka på det imorgon. Måste säga att jag blir imponerad över hur duktiga folk är. Kan inte skaka av mig den där känslan av att jag inte hör hemma på manusverkstan för att alla andra är så mycket bättre hela tiden. Allt som oftast känns det som att jag kommer in där på ett bananskal av någon anledning och bara är fejk. Men men, är en känsla jag måste jobba på att få bort. 

Imorgon är det först något filmevent där det kommer pratas om vad som händer filmmässigt i länet. Eller i regionen. Vet inte så noga. Det håller i vilket fall på mellan 9 och 15 så det känns som väldigt lång tid. Har börjat få ont i halsen nu efter att Ia varit dunderförkyld hela helgen så vi får se om jag alls orkar upp. Kanske förkylningen hoppat över på mig? Usch Usch Usch!
Efter det är iaf tanken att jag och Ia ska åka till Marieberg. Ia ska handla lite julklappar. Eller nåt. Jag är inte säker. Som jag tror så har hon bara julklapp till mig och morfar kvar att köpa och det förstnämnda kan hon ju inte köpa när jag är med. Hmm. Men vi får se. SEN är det Hobbit. Mina var snäll och följer med mig. Jag har sett den två gånger redan och ska se den igen på nyår. Men jag vill minst komma upp i samma antal gånger som jag såg första filmer. Därför kör jag imorgon och sen en gång efter nyår, som första film jag ser på bio. Gäller att planera sånt. Skulle vilja se den en gång till för då har jag sett den så många gånger jag planerat från början. En gång mer än första (om man bara räknar så många gånger jag såg den när den gick i orginal och inte som extrainsatt). Men vi får se om jag får till det. Hojta om ni ska se den och behöver någon med er. Kan nog få in det ;)

Nej, det var det. Hoppas ni haft en bra dag nu alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0