Som om jag vore av stål och glas

Det känns som att det var en lång dag igår. Men en bra dag. Den kombinationen är ju inte helt fy skam. Det började med att jag begav mig till Karlskoga och Teater Nolby. Fantastiskt trevliga människor och vilka eldsjälar de är! Blir så inspirerad av såna människor. De har så mycket emot sig och så många kämpar emot dom, men trots det tar de egna lån och bekostar för att kunna fortsätta. Det är engagemang. Det är hjärta. Ska skriva in det jag fick ut av träffen i min fallstudie nu och sedan skicka in den. Ska bli skönt att få den avklarad.

Efter det var det bara att få i sig lite mat och sedan bege sig igen. Denna gång mot bion. Först första Hobbit och jag måste säga att jag är besviken på folk. Tvåan visades i 4 salongen och den första, som endast visades i första salongen, var nästan tom. Är man ett stort fan så går man väl och ser båda! Det enda jag godkänner som ursäkt är ekonomiproblem (trots att jag också har det, men lägger det jag har på detta!) och att man redan var uppbokad. Annars var det inte okej. Frust! Hur som, andra filmen sen var.. ja jag måste se den igen för att kunna avlägga en rapport om detta. Den var bra, helt klart, men hur bra? Utan tvekan mörkare och mer spännande än första. Älskade slutet också. Det sista som hände i kombination med låten i eftertexterna var genealiskt! Även om en i salongen där vi satt utbrast "Vad är det för jävla slut?" Hehe. Men man kan förstå att de får ihop till en hel film till om jag säger så. Och hjärtat brister lite då det kan finnas några som... ja, slut på spoiler! Hur som så funderar jag på att se om den redan imorgon innan Lucia Movie Night. Om något vill hänga på är det bara att hojta till :)

Idag är det skrivardag. Satte faktiskt klockan så jag skulle komma upp så jag skulle hinna. Både fallstudien och treatment ska in idag. Plus att jag måste skriva en recension, men vi får se om den får bli imorgon. 

Hoppas ni har en bra dag nu!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0