I love the wind but I hate the sound

Gårdagen gick bra. Jag och Elin fick typ inget gjort som skulle bli gjort. Haha. Typiskt. Tror det kanske är bättre att vi skriver på egna håll och sedan skickar på mail eller fb. Om vi träffas blir det bara prat om en massa annat. Sen kom hennes kompis Alice och tog en fika med oss också. Trevligt.

På manusverkstan gick det också bra. Tror jag. Då de skulle ge respons på mig fick tillslut Oliver komma och sätta sig för att vi skulle få rätsida på det hela. Haha. Anledningen var att vi inte kunde komma fram till om jag skulle skriva en multiplot eller singelplot. Just nu är det en singelplot där min B-plot är intressantare än min huvudplot. Problem! Ett alternativ var ju att ta bort B-ploten, men hon som gav feedback på mig tyckte absolut inte att den skulle tas bort då den dels bidrog till huvudploten (även om det inte var tillräckligt mycket) men också för att den är ganska fin. Så, därför kom frågan om multiplot upp. Oliver tyckte dock att jag kan få fram mitt budskap även med en singelplot och det är svårt att skriva en multiplot, speciellt om man inte tänkt sig så från början. Fick lite tips så jag tror att det ska gå att lösa smärtfritt. Kul ändå att de gillade det. Hon som gav mig feedback sa att då hon bara läste manuset jag skrivit hittills var det lite segt, men då hon läste mitt treatment föll hon för historien. Kul! Hon hade nästan gråtit lite då hon läst. Aww. Känns bra nu och ÅH vad glad jag är att jag inte hoppade av! 

Idag ska jag skriva min recension på Beautiful Creatures samt en artikel om SMASK på mitt extramaterial. Lovade mamma att städa köket hos henne också. Och så blir det en massa musik för åh vad jag är på musikhumör!! Haha.

Hoppas alla har en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0