Last Day

Idag är sista dagen på praktiken. Både skönt och lite tråkigt. Nu måste jag återgå till jobbsökandet igen, men samtidigt så välkomnas sovmorgon med öppna armar. Haha. Finns det något bättre än just sovmorgon? Svårslaget. Kommer dock sakna några personer, speciellt då Sana som är den andra praktikanten och som jag jobbat ganska mycket med under den här tiden. Snyft. Men vi får hålla kontakten.

Igår var jag iväg och gjorde ett reportage om Jägareförbundets ungdomssatsning. Riktigt intressant. De jag intervjuade sa några riktigt bra saker som iaf lyckades få mig att tänka till lite angående det här med jakt. Hoppas min artikel kan öppna ögonen på andra också, även om jag fick sorla ganska rejält då texten inte kan bli för lång när det är på webben. Får se när den kommer upp sen, men i vanlig ordning dyker den upp till höger bland alla andra av mina artiklar. Tummen upp.

Hela reportaget tog mycket kortare tid än jag räknat med så jag kom tillbaka till stan ganska tidigt, men ändå inte så tidigt så jag kunde gå till kontoret. Jag och Mina bestämde då att ta veckans sista bio då istället för idag som först var planerat. Dumma Mej 2 sågs och jisses vad jag gillade den. Haha. Recension skriven och inskickad, får se  när den dyker upp. Har ju tre skrivna recensioner ligga nu utan att de blivit publiserade. Två till har jag planerat in till nästa vecka. Det är rullning nu och jag absolut älskar det! Finns det något roligare än att se film och sedan skriva ihop de där recensionerna? Inte mycket iaf. På tal om det såg jag precis att det varit lite dåligt med uppdateringen på just film här på bloggen. Vill ju göra en egen blogg till bara det, men under tiden kör jag här. Kommer bli mer uppdatering snart. Kanske idag. Har inte så mycket mer att göra på kontoret nu så. 

Hoppas ni har en bra dag denna fredag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0