So close your eyes

Jag är glad idag. Vet inte varför, men av någon anledning har jag en bra dag. Skönt att ha såna dagar också då det ibland kan kännas dåligt fast inget hänt. Muy bien.
 
Idag var jag inne till stan en stund. Först skulle jag hämta biljetter till en förhandsvisning. Tror ni inte hon innan mig tog de sista? Självklart. Dock stod jag i den kö som Elin hade och hon var snäll och gav mig ett par biljetter till en visning dagen efter. Dock kunde hon bara fixa två så nu får de andra slåss om vem som ska gå. Haha.
Efter det hade jag ett möte med Yasmine på Idellaktuell. Filmklubben ska troligtvis ha med en annons om en "tjänst" när de startar i september. Lät riktigt bra. Kul också att man kan hjälpa varandra då båda som har hand om sidan kommer från Lösnummer. Kontakter. Muy bien.
 
Imorgonär det heldag. Först lunch med Evelina som är i stan (YEAY!), sen träffa Mina en stund och sen möte med filmklubben. Får se om det blir bio sen också eller om jag skiter i den filmen på recensionslistan. Haha. Får se vad min kära kompanjon säger ;)
 
Nu ska jag städa klart bilen. Hoppas ni har en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0