Undone

Såg nu att dvdkritik.se firar sin 3500:e recension idag. Grattis! Jag är glad att ha fått chansen att vara en del av det.

Idag är en ganska seg dag. Händer inte så mycket. Skrev ihop recensionen på Man of Steel på förmiddagen och har på eftermiddagen varit ute och försökt få ihop några svar till marknadsundersökningen. Gick sådär så jag ringde upp några som fick svara över telefon. Haha. Mina var lite osäker på om hon skulle vara med och eventuellt vinna en spa-upplevelse för hon tyckte jag lät som en säljare. Jahapp, de där samtalen har minsann satt sig. 
På tal om Man of Steel så fick vi en extrabiljett efter visningen igår. Mitt i filmen försvann bilden i ungefär en halv minut vilket SF ville kompensera. Tackar! Måste säga att jag är en som skulle kunna försvara SF mot alla som säger negativa saker om dom. Några under filmen gick strax efter avbrottet, tror de tyckte det förstörde. Kände igen en av dem från kortfilmsfestivalen Josef förra året. Jag förstod inte alls hans film, men vann gjorde han. Är man en som gör mer konstfilm så kanske man inte kan missa bilden i några sekunder. Då missade de också extrabiljetten. Skyll er själva! 

Efter praktiken idag ska jag och mamma åka ut till Marieberg. Jag ska kolla om jag kan få köpa en batteriladdare till mina kameror. Eftersom vi ska åka och göra ett reportage imorgon kan det ju vara bra att ha en kamera med sig. Förstår inte alls vart jag lagt mina laddare. Ja, jag har två och BÅDA är borta. Blir så frustrerad. Hoppas det löser sig idag bara, trots att det kommer gå på cirka 700:-. 

Det var det. Hoppas ni har en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0