I've been waiting here for ya

Det är ju typiskt. Bara för jag skrev om Happy Endings för någon dag sen så får jag nu veta att den blivit nedlagd. Tråkigt. Som ni förstod så tycker jag den är riktigt bra. Kan inte alla serier fortsätta i evigheter? Är det inte hela meningen med serier istället för att bara göra en film? Haha.

Gårdagen gick riktigt bra. Jag tog ett djupt andetag och läste. Fick positiva kommentarer efter också, men det kan lika gärna varit att de ville vara snälla. Haha. Måste ändå medge att det var ganska kul. Kanske ska gå någon teaterkurs? Någon som är på och vill följa med? Annars gick readingen bra och jag tror Annelie fick väldigt bra feedback efteråt. Det lät som att producenterna bad henne skicka manuset när hon gjort lite mer ändringar. En av producenterna sa i princip rakt ut att hon ville producera det när det är klart. Vilken chans! Extremt glad för Annelies skull!! :)

Igår berättade jag också för första gången högt om mitt nya manus jag börjat på, som för tillfället bara är på idéstadiet. Det lät bra även när jag sa det högt och det är alltid en bra sak. Ofta kan det låta fantastiskt i huvudet och sen när man faktiskt börjar prata om det faller det platt. Men denna klarade det provet iaf. Bara att fortsätta jobba alltså.

Nu blir det lite manusskrivande blandat med taggning inför kvällen. Missade ju intervjuerna backstage efter genrepet så jag ska se om det går att ta igen idag. 20.00 drar det igång med Live: Studio Eurovision och 21.00 börjar semi-finalen. Glöm inte att Loreen öppnar. Måste. Ses. AAHHH! Let's do this.


Hoppas ni har en bra tisdag nu alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0