Allting du pekar på

Nu har de sista bidragen presenterats inför Melodifestivalen 2014. Ser inte så tokigt ut kan jag säga. Många som på förhand känns som vinnarkandidater. Som vanligt är många av dom i samma startfält. Den jag blev mest glad för att se var utan tvekan Anton Ewald. Älskar honom! Och han var defenitivt här den här gången för att ta hem det. Fick en flashback till 2011 när Eric Saade sa i princip samma sak. AAHH. Så taggad på det här nu!

Lite uppdatering nu då på senaste dagarna. I tisdags var det ju Mary Kay-kväll hos Agnes. Var supertrevligt! Mycket skratt blev det och mycket tack vare Agnes underbara katter. Haha. Tack flickor för en riktigt bra kväll!
Igår började jag med att åka till tandläkaren. Fick bra betyg då allt såg bra ut. De kommer även sänka kostnaden för mitt avtal. Muchas gracias! Läkaren jag hade var ju inte så otrevlig heller om jag säger så. Kul var det då han frågade om sjukdomar och ja sa nej på varje fråga. Frisk som en nötkärna! Efter det hade mamma köpt supermumsig frukost på Fröken Brogrens Veranda (älskar det stället!!) som jag glatt mumsade i mig innan jag mötte upp Elin. Blev färgning av hår. Jag lyckades bli röd överallt utom i håret. Haha. Men tillslut blev det ändå bra tycker jag. Mer nyans av rött som inte direkt skriket ut. Me like. 

Igår hade vi också föreläsning med Mikael Flodin. Var riktigt kul att få höra hur hela produktionen, från första manus till intäkterna från biografen, gått till under filmen Änglavakt. Vägen dit var dock mindre rolig. På Willys parkering sa det pang och sen kom en arg man och sa att jag backat in i honom när han stod helt still. Tror jag var i chock för jag bara lät honom hålla på. Så här i efterhand känner jag mig ganska arg. Det gick inte alls till som han sa. Och än värre behandlade han mig som ett barn som inte visste någonting. Bland annat ville han att min mamma skulle ringa honom. Hoppas hon säger till på skarpen! Tur jag hade Elin med mig, även om han blev väldigt hotfull mot henne. Usch! Hur som, efter föreläsningen på uni åkte jag och Elin till Roxy och lyssnade på Anna Odell och hennes arbete med Återträffen. Man förstod vad hon pratade om kring mobbning och sånt, men när det gällde själva filmen förstod jag ingenting. Tror man behövde ha sett den innan. Men men, trevligt ändå. 

Jaha, där har ni det. Nu ska jag sluta innan ni får världens längsta inlägg på halsen. Hoppas ni har en bra dag! :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0