Can't make a sound

Känns inte som att jag haft så mycket att blogga om de senaste dagarna. Har försökt skriva lite på min fallstudie trots att jag inte fått in den information jag behöver än. Annars kan man säga att jag verkligen utnyttjat mitt konto på Netflix. Några riktiga pärlor bland filmerna har jag hittat. Ever After har jag ju redan berättat om och den andra jag fallit handlöst för kanske kommer lite senare. Håll tillgodo ;)

Imorse presenterades de första bidragen till Melodifestivalen 2014. Mycket intressant. Eventuellt kommer en lista sen om jag hinner med att fixa det. Ett namn jag fastnade för direkt är Alvaro Estrella. En av mina favoritdansare och körsångare som nu får ta steget fram i rampljuset. På tiden! Har hört honom lite på youtube och jag gillar vad jag hör. Vill inte ta ut något innan man hör dom, men han är en liten minifavorit såhär på förhand. 

Idag bär det av hem till Örebro igen. Någon som blir förvånad? Haha. Ikväll är det nämligen Mary Kay-kväll hos Agnes. Ska bli jättekul, främst för att det innebär att träffa tjejerna igen. På onsdag sen är det heldag i stan. Först tandläkaren (*svälj*), sen hem till Elin och färga håret (känner att jag behöver pigga till det lite) sen gästföreläsning med manusverkstan och sist eventuellt till Roxy för att lyssna på Anna Odell om hennes film Återträffen. Ingen film jag sett, och ingen jag heller planerar att se, men kan vara intressant att lyssna på ändå. Vi får se hur det blir. I helgen sen kommer Johan och AnnaLena för att fira jul. De är i Sydafrika över jul och nyår så vi passar på att fira lite tidigare istället. Trevlans. 

Nej nu ska jag försöka göra mig klar så jag kan bege mig till bilen och åka sen. Hoppas ni har en bra dag hörrni!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0