Down with fire

Okej filmen igår var.. Har inte bestämt mig än för att det var helt sjukt otroligt AMAZING, men det lär komma när jag smällt den. Bättre än första var den iaf, kanske för att det var jobbigare denna gång. Några saker var så snyggt inplanterat att man verkligen såg hur de tänkt igenom allting som hände, men samtidigt störde jag mig lite på det. Och slutet. SLUTET! Ja. Vet inte vad jag ska säga. Planerade inte att se om den då jag vill spara allt till Hobbit men vad sjutton. Hur ska jag inte kunna se den igen? Jag MÅSTE se den igen!

För övrigt var kvällen/natten väldigt trevlig. Men vad kan man förvänta sig med bio och trevligt sällskap? Seminariet på förmiddagen gick bra det också. Fick bekräftat att min idé om bokadaptionen var ganska bra. Kändes väldigt skönt att höra i och med att det är det jag helst vill göra. Dock fick jag lite tips och så som lett till att jag tror jag kommer köra 50/50. Alltså skriva min bok, men också skriva D-uppsatsen. Om det inte blir för mastigt. Uppsatsen skulle då handla om begreppet jag nyligen kommit på (eller jag har inte sett någon använda det iaf), nämligen "Hollywoods överlevnadsinstinkt". Kom på det när jag gästbloggade på Annelies nya filmblogg. Inlägget handlar just om Hollywoods överlevnadsinstinkt men också om att filmkritiken måste inse sitt ansvar. Vill ni läsa så hittar ni den här

Idag har det sovits större delen av förmiddagen. Ibland gillar jag att kunna lägga upp min tid som jag vill. Tyckte synd om de andra tre som alla var tvugna att gå upp tidigt. Ikväll är det Manusverkstan. Tror nästan jag har en förbannelse över mig eller nåt. Förra gången blev vi bara två i min grupp då tredje medlemen tagit fel på dag. Denna gång började vi med fyra i gruppen, men sen fick en byta grupp och en har blivit magsjuk. Vi är alltså två igen. Vad är detta? Haha. Hoppas det vänder. Inte för att jag har något emot att bara vara två, det är ganska skönt, men för att jag inte ska bli galen och faktiskt börja tro att det är en förbannelse över mig ;)

Hoppas ni har en bra dag nu alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0