Over mountains

Jag fattar inte varför jag fick smått panik över det här seminariet. Gick ju superbra. Visst pratade jag inget, men jag hängde faktiskt med i det som sas och hade faktiskt fattat texterna någorlunda okej. Tummen upp till det. Sen som sagt gör den här läraren/föreläsaren det på något sätt så det är lätt och roligt. Önskar att vi kunde ha honom jämt! Vi behöver ju inte nämna att en anledning till att jag vill det är för att han är väldigt behaglig att titta på också. Nejnej, så ytlig vill jag inte vara, så det låter vi vara osagt.

Innan seminariet skulle jag och Johanna, en från klassen, luncha på Visualiseringscenter, men det visade sig vara stängt på måndagar. Istället tog vi ett kebabställe som var jättegott. OCH, det var inte alls läskigt att gå in och handla där. Jag har ju en liten fobi för pizzerior. Weird, I know. MEN, nu har jag alltså hittat ett ställe som funkar. Muy Bien! Trevligt att lära känna Johanna lite också. Vi har liksom inte pratat förut. Men ibland kan det vara kul med sådana infall också.

Den här veckan kan jag förövrigt meddela är utnämnd till helvetesveckan. Har sjukt mycket som ska göras. På onsdag är det deadline på Manusverkstan och på fredag i scenlabbet. Dessutom har vi en uppgift som ska redovisas på torsdag. Turligt nog så är jag med Johanna och Marion som båda verkar jätteduktiga så den ska nog gå bra. Sen utöver det så ska jag skriva en recension och läsa några andra synopsis. Kanske inte låter mycket såhär, men när man inte kommit så långt på de där synopsis som ska lämnas in så är det ganska mycket. Men som tur är så är det nästan uteslutande saker som ändå är relativt roliga att göra, så det går ingen nöd på mig. Köpte en burk pepparkakor idag också så jag ska nog klara mig ;)

Hoppas nu ni har en bra måndag alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0