Sleepy Sleepy

Känner mig helt mosig. Egentligen hade vi en föreläsning nu på morgonen som jag ville gå på, men när klockan ringde så orkade jag inte leva. Haha. Gick upp lite senare istället och ska snart göra mig klar och gå iväg till ett seminarium. Känns ju lagom roligt att det håller på i fyra timmar, men antar att det behövs eftersom vi ska redovisa en uppgift samt diskutera en text. Den texten hade jag dock helt glömt bort så jag har inte jättebra koll för tillfället. Men jag hoppas det blir bra ändå, brukar bli det. 

Igår lyckades jag hinna klart med migg synopsis och känner mig faktiskt ganska nöjd. Jag vet att mycket måste utvecklas, främst då karaktärerna, men det känns som att jag har en någotlunda fungerande story. Ganska kul också att äntligen uppleva den där stunden då man har tänkt något, men sedan går karaktärerna en annan väg. Låter helflummigt, I know, men det är en sån himla skön känsla. Det är när det händer som det är rätt. 
Imorgon har jag ännu en deadline som jag knappt börjat på. Har tänkt lite, men that's it. Och inte har jag kommit på något vettigt heller. Så, efter seminariet så blir det affären för att köpa en massa choklad och sen blir det en rejäl uppesittarkväll för min del. Fun times.

Hoppas ni har en bra torsdag nu alla.
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0