Not like the movies

Ibland är man lite sämre på bloggandet har jag märkt. Och med "man" så menar jag mig själv. Uppdatering nu alltså.

Jag tog tillfället i akt och såg About Time i söndags. Bara att gå rakt in i salongen. Muy bien! Salongen var i övrigt superfin. Och filmen.. om jag säger så här, den hamnar på min lista över bästa filmerna jag sett. Riktigt bra. Troligtvis kommer det en recension på den också. Efter insåg jag vad mina favoritstunder i livet är. Den där promenaden när man lämnar biografen och har sett en riktigt bra film. Man är liksom som i en annan värld på något sätt. Tänk om den fantastiska känslan kunde vara för evigt..

Igår hade vi en föreläsning om research. Då hände också en sak som fick mig att ännu mer tvivla på vilket jag ska välja till examensarbetet. Läraren skulle nämligen visa några sökmotorer och några att berättar om vad de skulle göra och han testade söka. Sen från ingenstans pekade han rätt på mig och frågade om det var Harry Potter jag intresserade mig för. "ehm..jaa" blev mitt svar och han gick genast tillbaka till sin dator. Där räknade han upp också exakt det jag funderat på till den uppsatsen på ett sätt som lätt väldigt akademiskt och bra. Nu kan det varit så att jag satt precis så det blev lättast att peka ut mig (även om jag satt på andra raden bakom några andra), men ni som känner mig vet att jag tar allting som tecken. Var det ett tecken på att jag ska skriva uppsatsen? ÅH vad jobbigt det är att bo i ett i-land ibland. Haha. 

Nu ska jag återgå till att leta efter en text att presentera på fredagens seminarium. Det ska vara ett research arbete vi inspireras av. Tyvärr inspireras jag ju inte så mycket av research arbeten. Haha. Men om det är något jag lärt mig som Madridista så är det att aldrig ge upp. 

Hoppas ni har en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0