Drop Dead Diva


Jag har kärat ner mig totalt i serien Drop Dead Diva! Helt fantastisk på alla sätt som finns.Kan inte sluta titta. Serien handlar om Deb, en ung modell som ännu inte fått sitt stora genombrott, men åker runt på olika auditions. Hon är tillsammans med sin själsfrände Greyson som planerar att fria. På väg till en audition är Deb dock med i en bilolycka och dör. När hon kommer till pärleporten blir det dock problem. Deb har inte gjort några goda gärningar, men heller inga onda. Därför vet ängeln Fred inte vad han ska göra med henne. Deb, som inte alls är nöjd med att kanske inte komma till himlen, trycket på en förbjuden returknapp och åker tillbaka till jorden. Det blir dock ett fel på vägen och istället för att återvända till sin egen kropp hamnar hon i Janes kropp. Jane är en advokat som är överviktigt, inte kan något om mode och jobbar på en advokatfirma. Deb måste nu leva som Jane, vilket blir svårare när Greyson blir hennes nya kollega. 

Som ni kanske förstår handlar hela serien om att det är insidan som räknas. Förutom alla intriger som blir mellan kollegorna så är det ibland små sång och dansnummer när Jane/Deb drömmer. I en del av dessa i de första säsongerna dyker även Paula Abdul upp. Helt fantastiskt! Finns ingenting som är dåligt. Haha.

Jag kom över serien för några år sedan då en kompis på facebook länkade ett klipp. Låten i det klippet var så bra att jag genast var tvungen att hitta den. Sen har jag tänkt kolla på serien, men det har aldrig blivit av. Nu har jag dock som sagt börjat.. och kan inte sluta. Låten är för övrigt Safe med Britt Nicole. Sisodär, nu har ni fått både serietips och musiktips. I'm on fire ;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0