I'm gonna be dreaming of you

Ursäkta dålig uppdatering. Igen. Har liksom inte hänt så mycket mer än att jag höll på att vara med i en bilolycka några gånger om när jag åkte från Norrköping i fredags. Kände väl inte att seminariet var så viktigt som de sa, men men. Vägen hem var inte värt det kan jag säga. Blev till att åka 50 på en 90 väg och det tog nästan fyra timmar att åka vägen som annars tar ungefät två. Men hem kom jag tillslut. PUH!
Som vanligt blev jag lite sur på resultatet i Melodifestivalen. Inget nytt alltså. Haha. Tyckte även att hela produktionen inte var på riktigt samma nivå som den brukar, men det blir nog bättre tills på lördag. Annars kommer jag böna och be på alla sätt och vis till att Edward kommer tillbaka nästa år! På tal om Edward.. Ni vet när man har en crush på någon och denna skriver något till dig? Samma känsla kommer när man har en friendcrush (samma, fast man vill vara kompis med personen istället) på någon och denna skriver till dig. Speciellt när det är något fint den skriver. Som när jag har kommenterat Edwards bild på Instagram om att jag tyckte det var väldigt känslosamt att se Eurovisiondokumentären och att jag tyckte de gjorde ett fantastiskt jobb och han svarar som nedan:

 

Ja, absolut utan tvekan MADE MY DAY! Så är det. Ibland kan små saker lysa upp tillvaron något enormt. Älskar sånt. I övrigt idag har jag varit iväg med morfar till sjukhuset. Inget allvarligt, han skulle in och kolla hörselapparaten. När han sa att han skulle få åka jättetidigt med färdtjänst tyckte jag synd om honom och sa att jag ju kunde köra honom istället. Då hade jag ju självklart glömt bort att vi hade möte med filmklubben idag. Dock är inte det hela världen då jag glömde bort när jag sa att jag kunde komma på det mötet att mormor fyller 85 idag och att vi skulle fira det lite. Kunde ju inte komma ändå alltså. Så kan det gå. Nu ska jag snart gå ner och gratta och äta tårta och hallongrottor. MUMS!

Hoppas ni har en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0