Melodifestivalen 2014: Segraren


Jag hade tänkt att göra ett eget inlägg om Mellon från i lördags, men har inte hunnit/orkat med det än. Så jag hade tänkt lägga det på hyllan, men nu blev jag ombedd att göra det. Och det var självklart rätt! Vilket fan vore jag om jag inte bloggade om det i efterhand?

Vilken nervpers det blev där på slutet! Jag trodde Ace hade segern efter juryns röster, men röstade ändå ett par gånger på Sanna. Sen när Ace fick näst flest tittarröster trodde jag att jag skulle smälla av. Skulle Sanna få tillräckligt? Ja, det fick hon. Och kunde det bli en värdigare vinnare? Efter sju gånger med bara bra låtar så förtjänar hon detta. Nu är jag en stolt svensk. Hennes chanser i Eurovision? Svårt att säga. Jag har inte lyssnat igenom alla bidrag än. Eller de som valt ännu. Hon kan ha goda chanser, eller så blir det plats 21 i finalen. Vilket som så tycker jag hon är den bästa att skicka. 

I övrigt då? Skandal att Anton kom sist! Mitt hjärta blödde för honom ett tag där. Plutten. Skandal också att de inte sjöng Waterloo i ABBA-medleyt som var. Det är ju liksom den låten som firades. I övrigt gillade jag dock det, främst för Malena Ernman och Robin. Produktionen i övrigt tycker jag inte har hållt samma kvalité som det brukar. Till nästa år hoppas jag de tar in Edward igen. Tänk vad hans fantastiska arbete som manusförfattare märks när han plötsligt försvinner. Men men, överlag tycker jag att det får betyget godkänt. Och mycket väl godkänt på segraren!

Det var det. Vad tycker ni om lördagens final?
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0